11 Haziran 2012 Pazartesi

CRYSİS 3





Crytek'e ün yaptıran Crysis serisi, üçüncü yapımıyla devam ediyor. Yıkık bir New York'un ardından seride bu kez 2047 yılına, Prophet isimli yeni bir karakterin rolünü yeniden New York sokaklarında üstlenmeye gidiyoruz.
Yine Yerli kardeşlerinin elinin altında gelişen CryEngine oyun motorunun en son ve en güçlü sürümünü kullanacak olan Crysis 3, "Electronic Arts'ın 2013'teki ilk bombası" olarak duyuruluyor. İlk iki oyununu Türkçe dublajla birlikte gördüğümüz Crysis serisinin yeni yapımını da aynı şekilde görmeyi umuyoruz.


      Crysis 3 hakkında ortaya çıkan ilk detaylar!


Crysis 3, oyunseverleri sevindirecek haberler ortaya çıkmaya başladı.Crysis 2‘ye göre daha yoğun grafik, daha üst düzey oyun deneyim sunan, kısacası çok daha gelişmiş bir Crysis bekleyen oyun, Xbox 360 ve PC‘ler için piyasaya sürülecek. Çıkan haberlere göre ”Limited Edition“, 49.99 dolara satılacak. Oyunun heriki platform için dijital dağıtım kanallarında da dağıtılacağı söyleniyor. Electronic Arts tarafından yayınlanan oyunun PC sürümü, sadece EA’in Origin hizmetinden satın alınabilecek ve Steam ile sunulmayacak.
Rus bir web sitenin söylediğine göre oyun uzak gelecekte geçecek ve New York City‘de oynanacak. Oyun 2013′ün ilk baharında yayınlanacak ve EA ise, 16 Nisan‘da oyun hakkında resmi bir açıklama yapacağını söylüyor.


 Sistam Gereksinimleri:
Tahmini Sistem Gereksinimleridir. Arkadaşlar Netlik Kazanınca Güncellenecek'tir.

İşletim Sistemi: XP/Vista/Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo min 2Ghz,AMD Athlon 64 x2 2Ghz veya üstü
Ram: 2 GB
HDD: 9 GB
DVD ROM: 8x
Ekran Kartı: NVidia 8800GT 512Mb RAM,ATI 3850HD 512Mb RAM veya daha iyisi

                                 Masaüstü arka plan resimleri:






UYARI: Oyun internete düştüğünde ULUDAĞ BLOG'tan indirebilirsiniz.