24 Haziran 2012 Pazar

(İnternet Dizisi) Türkiye’nin ilk internet dram dizisi “Siyah Beyaz Gri!”

siyah beyaz gri

Eskişehir’ de 20’ye yakın üniversite öğrencisi bir araya gelerek dizi sektörünün devlerinden önce davrandı ve Türkiye’nin ilk internet drama dizisi Siyah Beyaz Gri’yi çektiler…
Kasım 2010 çekimlerine başlanmış. 19 Mart’ta 1.Bölümle yayın hayatına girmiştir. İlk Bölümlerdeki amatörlük her bölümde aşılmaya başlanmış her bölümde ayrı gelişim sağlanmakta olan dizi Türkiye’de bir ilki yapmaktadır hem dram çekmektedir hemde her bölümde çekim açıları ve oyunculukları geliştirmektedir. Bir diğer özelliği ise öğrenciler bunu hiçbir sponsor olmaksınızın yapmaktadır.
Dizinin Genel Konusu ise ; Eskişehirde öğrencilik hayatını eğrisiyle doğrusuyla Siyahıyla Grisiyle Beyazıyla kendi dillerinde anlatmaktadırlar. İnsanların hatalarıyla büyüdüğünü öğreten dizidir.
Dizi kısa sürede amatörlüğün verdiği doğallıkla bir çok kişinin favorisi haline gelmiş ve internette kısa sürede başarılarına başarı katmış.. Ve popüler olmuş. Facebook’ta izleyiciler tarafından Fan Sayfaları açmalarına neden olmuştur.
Ve internet dizileri arasında Facebook’ta en çok yorum ve anketlerde oy alan dizidir. 16.Bölüm’den itibaren Revizyon’a girecek olan dizi yepyeni değişikliklerle izleyici karşısında olacağını açıklamıştır.
Dizinin Yönetmeni Gökhan Altuntaş zoru başardıklarını kendilerinin geliştirip Okan Bayülgenle çalışmak istedilerini Türkiyede farklı bir iş ortya çıkarıp sevdikleri işte başarıya hedeflediklerini söyledi.

gökhan altuntaş tuğçe erkan hakan metin
Dizide göze çarpan 3 başrol vardır.
Gökhan Altuntaş (Resimde solda):  Kendisi dizide Batu karakterini canlandırmaktadır. Hemde Dizinin Yönetmenliğini yapmaktadır.
Tuğçe Erkan  (Resimde ortada): Güneş karakterini canlandırıp dizinin en popüler ismidir. Dizideki saf karakteriyle birsürü izleyicinin gönlümü kazanmıştır.
Hakan Metin (Resimde sağda) : Dizide Güneş karakterinin erkek arkadaşı Can oynamasıyla Güneş ve Can aşkını destekleyen birsürü izleyici görebiliriz.
gökhan altuntaş tuğçe erkan hakan meti<img src=Oyuncular
Sol Üst : Sarp Evliyaoğlu , Tuğçe Tekel , Beril Esra Atahan , Melih Yıldırım , Tamer Dağ , Burak Güldal , Talha Özerdemoğlu
Sol Alt : Aziz Tepe , Emine Aydar , Hakan Metin , Tuğçe Erkan , Gökhan Altuntaş , Elif Dinçer , Derya İşlerer
Bölümleri Youtube sayfasında izleyebilirsiniz.